Search Bar

Quiz tasks Answers for Decash Giveaway

1 - What are the names of the two people who sign the bottom of the CoinGecko account activation email?

the Answer : Bobby&TM


2- How many people like DeCash on CoinGecko?

the answer : You go to Coingecko from web and check it because it changes


3- What is the ratio {in %} of thumbs up after you put your opinion?

the answer : 7.3% (it also changes check % on coingecko)


4- What's is the Circulating Supply ?

the answer : 20357426


5- What's is the Maximum Supply ?

the answer : 50000000


6- Medium article

How many claps has this article received?

the answer : This one also change you check on the link on medium


7- Where does DeCash come from ? {country}

the answer : Switzerland


8- What is the name of the investment fund to which DeCash is linked?

the answer : Investigo


9- What is the main title of the 7th page of the whitepaper ?

the answer : Tokenomics


10- What is the first name of the founder of DeCash ?

the answer : Thiago


11- What is the first name of the co-founder of DeCash?

the answer : Knut


Post a comment

0 Comments